Søndag den 15. december kl. 15 - Fri Entré

Jons Kapel 2018-lav.jpg

Søndag den 15. december kl. 15 bliver der mulighed for at få et lille afbræk i juleforberedelserne, idet Lautrupgård Musik- og Kulturhus åbner dørene for nogle hyggelige timer i godt selskab med det veloplagte swing- og jazzband Jons Kapel.

Lidt jul kan nok ikke helt undgås så tæt på jul, fordi Lautrupværterne meget gerne vil sælge glögg og æbleskiver til fordelagtige priser - og kaffe/the, øl, vin og vand kan naturligvis også købes.

Jons Kapel er et af de mange orkestre/bands og kor, der øver i huset. De er derfor på hjemmebane i husets hyggelige Pejsestue.

Pejsen er dog fjernet i forbindelse med husets gennemgribende renovering for nogle år tilbage, men vi er sikre på, at Jons Kapel nok skal varme op med deres dejlige swing- og jazzstandarder fortrinsvis fra årene 1920-1950 – og mon ikke der også sniger sig et par jule-swing-numre ind i repertoiret den dag.

Kirsten Gravesen står i front med sin dejlige vokal. Derudover består Jons Kapel af Judith Pandrup, klaver, John Hugo Nielsen, guitar, Bent Møller Rasmussen, bas, Søren Jubbe Netterstrøm, tenorsax, Finn Mortensen, trombone og Hans Nielsen, trommer.

Fri Entré