Søndag kl. 15.00 - se hvornår

Plakat.png

Sprudlende musik og sang med Swing Kings
Søndag den 30. juni kl. 15.00
Denne søndag står det i den gyldne swingtids tegn. Bandet vil servere en række sprudlende og udsøgte numre af det bedste fra orkesterets store repertoire. Og ved denne koncert vil publikum igen stifte bekendtskab med de charmerende sangerinder Helen Ann og Hege Fuglesang, der vil sætte kulør på mange af de kendte evergreens. Og hvem ved, om der ikke også kan komme flere musikalske godbidder …

Repertoiret er sammensat af dirigenten Claus Mott, som også vil præsentere musikken og solisterne.
Foruden sangsolisterne vil en række af orkesterets egne musikere optræde som solister.

Så er der sang på torvet med Glarmesterens Svende
Søndag den 7. juli kl. 15.00
Livsglæde og godt humør er et varemærke for "Glarmesterens svende", når gruppen optræder med deres sange, der bindes sammen af anekdoter og gode historier eller lidt længere fortælling, hvis der er behov for det.

Håndværker- og naversange, sømandsviser samt gadens sange er på programmet, når kvartetten ”Glarmesterens svende” spiller glad, festlig og folkelig musik, lige til at lytte til, synge med på eller at danse til.
Håndværker og naversange er et speciale for ”Glarmesterens svende”.

I århundreder har unge håndværkersvende vandret rundt i Europa for at dygtiggøre sig og for at opleve noget. Det var frie fugle, der elskede et festligt lag med sange og gode historier, selv om livet på valsen kunne være hårdt og byde på afsavn.

"Glarmesterens svende" giver gennem sange og fortælling publikum et indblik i de berejste svendes kultur, der selv om den har flere hundrede år på bagen er meget ”moderne” – håndværkerne var globale lang tid før det ord blev opfundet.

Sons og Otto kan give liv på kirketorvet
Søndag den 14. juli kl. 15.00
Oplev disse to musikanter Peter Dobronyi på guitar og vokal, og Thomas Obenhausen Jakobsen på kontrabas og sang.
Repertoiret spænder fra jazzstandards og hits fra både Giro 413 og grandprix-musik, til disco-klassikere og egne kompositioner i bedste Django Reinhardt-stil.

De 2 sønner har for vane at inddrage publikum i deres koncerter, og der bliver altid improviseret med både instrumenter, tekster og hvad/hvem der ellers er tilstede.

Peter og Thomas er begge gamle Ballerup-drenge, så mon ikke at de vil tiltrække alt fra gamle venner og bekendte til gamle mænd og kvinder...

Syng dig glad med højskolesange
Søndag den 28. juli kl. 15.00
Har du lyst til at synge sammen med en masse andre sangglade.

Højskolesang fra Lautrupgård Musik- og Kulturhus flytter ud i det fri på Kirketorvet i gågaden.
Det er den faste stab med Rene Larsen som programvært, Eva som forsanger og Judith der spiller musikken.

Rene har valgt nogle sange fra højskolesangbogen, som passer fint til kirketorvet.

Der kræves ingen forudsætninger for at deltage – andet end sangglæde, og man bliver ikke delt ind i sopraner, alter m.v.

Hvis du ikke har prøvet at synge sammen med mange personer, så er det nu at du har chancen for at få en oplevelse, som gør dig glad i sindet.

Byens gladeste swingband med sanger - Sweepy Swing
Søndag den 4. august kl. 15.00
Der er glad og afslappende swingmusik på programmet når Sweepy Swing er på.

Her vil man kunne nyde en sommereftermiddag med byens bedste og sjoveste band. Repertoiret vil være kendte og iørefaldende melodier som de fleste kan nynne med på, og som ingen kan sidde stille til. Der kan også blive mulighed for en lille swing-om.

Det hele præsenteres af den charmerende sangerinde Lisbeth Sørensen.

Halfdanskerne - Alt hvad du længes mod
Søndag den 11. august kl. 15.00
Så er det lykkes at få alle tre med til søndagsmatiné. Det bliver en uforglemmelig eftermiddag.

Titlen på Halfdanskernes 5. album er et citat fra Tove Ditlevsens og Anne Linnets ”Barndommens gade”, som er en af de 10 sange, som trioen fortolker på albummet. Og Lars Grand, Rasmus Vennevold og Mads Westfall er overbeviste om, at der er en stor længsel efter nye fortolkninger af de gamle klassikere rundt omkring i landet.

”Siden vi i 2015 fejrede 100-året for Halfdan Rasmussens fødsel har vi spillet flere hundrede koncerter i det ganske danske land, stort set hver gang med fulde huse og stående ovationer”, fortæller Lars. ”Og det i en tid, hvor folkemusikken stort set ingen bevågenhed har fra de landsdækkende medier”. Rasmus tilføjer: ”Der er ingen tvivl om, at der stadig er et kæmpe engageret publikum, der elsker de gamle sange, og som gerne rejser sig fra sofaen, når der kommer dygtige visefortolkere forbi deres lokalområde”. Mads har et bud på, hvorfor netop Halfdanskerne evner at samle et stort publikum: ”Det handler om at kombinere respekt for og viden om sangskatten med fornyelse af udtrykket.

VoiceZone og Tom Skovgaard
En cocktail af sang og pianospil
Søndag den 18. august kl. 15.00
VoiceZone en vokalgruppe med fuld fart på …

De er en gruppe bestående af erfarne sangere, som synger de nyeste numre indenfor rytmiske ørehængere på såvel dansk som udenlandsk. VoiceZones musikalske grundlag bygger på fornyelse, kvalitet og sangglæde.
VoiceZones musikalske leder hedder Anders Ørsager. Han er uddannet fra Rytmisk Musikkonservatorium i København og underviser her i sang og pædagogik. Anders fungerer desuden som voice coach for danske og udenlandske sangere – både i forbindelse med diverse TV-shows (Melodi Grand Prix, X-Faktor  osv), og på teatre i ind- og udland. Anders brede erfaring fra musiklivet og hans baggrund som voice coach har været givende for VoiceZone, som helst vil udstråle et underholdende image med en sprudlende vifte af nyere pop-numre som synges til backing tracks produceret specielt til VoiceZone eller a cappella.

Tom Skovgaard
Solopianist der spiler "old time piano stilen" med den gamle ragtime-, swing-, blues- og boogie pianomusik af Fats Waller, Jelly Roll Morton, Scott Joplin, James P. Johnson samt en lang række traditionelle jazz- og swingnumre. 


Arrangør: Musisk Samråd i samarbejde med
Lautrupgaard Musikfabrik og Aktiv Seniorer Ballerup
Det er støttet af Ballerup Kommunens Kultur- og Fritidsudvalg